DAR ES SALAAM BY AGENCY

Dar Es Salaam by Agency

 

Dar Es Salaam betekent in het Nederlands "huis van vrede".

 

Wij zijn een authentiek Marokkaans restaurant in het hartje van Kuurne (regio Kortrijk). Het is een gezellig ingericht restaurant waar we u graag verwelkomen. Wanneer u bij daar Es Salaam Komt kun u zich laten verwennen met een heerlijk gerecht en een lekker drankje erbij. Dit gaat gepaard met een rustige gezellige Marokkaanse sfeer.

 

Heeft u zin in een lekkere Marokkaanse soep of een lekkere Tajine met kip? Een Hawai mocktail of een glaasje Marokkaanse muntthee? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Ons menu bestaat uit verschillende overheerlijke gerechten, zoals kipfilet gemarineerd in aromarijke Marokkaanse kruiden. Of wat dacht u van Lekkere malse lamskoteletten? Vergeet zeker niet te vragen naar onze gegrilde filet mignon of gegrilde Filet van zalm. Allemaal gegrild op een BBQ van Kool. Ons menu staat gevuld met nog meer heerlijke gerechten. Kom dus zeker eens langs om te kunnen proeven van onze lekkere gerechten.

 

Al onze gerechten worden bereid met dagverse producten. Dar Es Salaam kiest ervoor om te werken met kwaliteitsproducten. Dit maakt dat onze gerechten iedere dag opnieuw vers en smaakvol aan u geserveerd kunnen worden.

Dar Es Salaam biedt u de beste mocktails aan. Op ons menu staat een ruime keuze. Dit zijn alcoholvrije cocktails. Wij geloven bij Dar Es Salaam dat we een fijne avond kunnen hebben met een lekker gerecht en een mocktail of ander (alcoholvrij) drankje naar keuze. Wij serveren in ons restaurant geen alcohol.

 

U bent alvast van harte welkom bij ons! Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen ontvangen bij Dar Es Salaam.

 

Reserveren kan op het nummer 0472 66 14 46 of via e-mail: info@agencyservices.be. In het weekend werken we enkel met reservatie. Tijdens de weekdagen kunt u reserveren maar ook vrij langskomen. 

 

Openingsuren: ( openingsuren zijn gewijzigd wegens de tijdelijke werkzaamheden in de stad)

Maandag

 

Gesloten.

Dinsdag

GESLOTEN

Woensdag

GESLOTEN

Donderdag

GESLOTEN

Vrijdag

18 uur.23 u.00

Zaterdag

18 uur.23 u.00

Zondag

18 uur.23 u.00

 

Het adres is gemakkelijk terug te vinden via navigatie.

 

Adres: Marktplein 25, 8520 Kuurne.

 

Tot snel!